VEÇORITË

AlbKanale IPTV - Televizioni në dorën tuaj!

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim

STABILITET

Kanale HD dhe FULL HD me stabilitet të lartë

alternative

SPORTE

Të gjitha ligat e futbollit mund t'i ndiqni LIVE në AlbKanale

EXTRA

Radio FM, Portale, TV GUIDE, Lojëra dhe mjaft shërbime të tjera

SUPPORT

Support 24/7 me agjentët tanë në Live CHAT

alternative

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm

STABILITET

Kanale HD dhe FULL HD me stabilitet të lartë

KOMANDA

Lehtsisht i komandueshëm me butonat e telekomandës së TV

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim

alternative

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm

STABILITET

Kanale HD dhe FULL HD me stabilitet të lartë

MOUSE MODE

Komandim i lehtë nëpërmjet mausit të Laptopin ose PC tuaj

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim

alternative

SI TA INSTALOJMË NË ANDROID TV?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në ANDROID TV

SHIKO VIDEON
alternative

SI TA INSTALOJMË NË ANDROID BOX?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në ANDROID BOX

SHIKO VIDEON
alternative

SI TA INSTALOJMË NË ANDROID MOBILE?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në ANDROID MOBILE

SHIKO VIDEON
alternative

SI TA INSTALOJMË NË WINDOWS PC/LAPTOP?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në WINDOWS PC/LAPTOP

SHIKO VIDEON
1

Mijë

PËRDORUES GJITHSEJ

1

Mijë

PËRDORUES DITORË

1

Mijë

SHKARKIME DITORE

1

Mijë

VLERËSIME POZITIVE